Spring til indhold

Konkret Kultur

Agil projektledelse

Vi kommer hurtigt i gang med projektet og med agil projektledelse kan vi løbende kan foretage justeringer af projektet og dets succeskriterier alt efter behov – og dermed tænke løsningsorienteret under hele processen.

Vi gør brug af hele projektværktøjskassen, herunder interessentanalyse, SWOT, risikoanalyse, målhierarki, osv.

Ved at have fokus på partnerskaber, kreativitet og strategisk kommunikation ser jeg altid muligheder frem for udfordringer. Med mig som projektleder skaber man samtidig kontakt og netværk til andre aktører i den kulturskabende branche og opnår dermed lokal sammenhængskraft.

Baggrund

Jeg er uddannet projektleder med certificering fra Ledernes KomptenceCenter i 2021. Her havde vi fokus på agil projektledelse, strategisk kommunikation og håndtering af de gode succeskriterier.

Jeg har et omfattende netværk med kontakter inden for båd den offentlige og private sektor. Herunder biblioteker, Maker Spaces, performance-kunstnere, fotografer, filmformidlere og -skabere, kulturinstitutioner, skoler og designvirksomheder med fokus på bæredygtighed. Derudover er jeg proaktiv og god til at skabe nye kontakter, løse samarbejder og faste partnerskaber.

Kontakt mig for en uforpligtende samtale.

 

Samskabelse om insekthotel